Nybygning

Når du har forelsket dig i grunden, men savner det “rigtige” hus, hjælper jeg dig med at se mulighederne. Hævet over stilarter og tidens trends, finder jeg den rette løsning for din bolig.

Læs mere

Om- og tilbygning

Når kvadratmeterne ikke rækker, eller er fordelt anderledes end du ønsker det, kan en om- eller tilbygning være løsningen. Ud fra dine behov hjælper jeg med at se hvilke muligheder du har.

Læs mere

Salgsprojekter

Skal du sælge, og er det svært at overbevise køberne om mulighederne i dit hus? Få en salgsskitse der viser en mindre til- eller ombygning der kan få dit hus til at appellere til de rette købere.

Læs mere

Indretning

For mig handler indretning om at opnå den rette balance mellem funktionalitet og stemning. Jeg hjælper virksomheder og private med indretning af kontorer og børneværelser.

Læs mere

Småhuse

Ingen del af din ejendom er for lille eller for ubetydelig til at blive betragtet ud fra et arkitektonisk synspunkt. Jeg hjælper med løsningerne til ejendommens mindre bygninger.

Læs mere

Grønne rum

En haveplan er en plan for beplantningen, flisebelægninger og evt. beliggenhed af carport, udhus mv. i en have. Haveplanen kan omfatte hele – eller en del af – haven.

Læs mere