Nybygning

Når du har forelsket dig i grunden, men savner det “rigtige” hus, hjælper jeg dig med at se mulighederne. Hævet over stilarter og tidens trends, finder jeg den rette løsning for netop din bolig. Med et helhedstænk og på et grundlag af jeres ønsker og behov designer jeg huset ift. grundens beskaffenhed, kontakt til haven og udsigt, områdets karaktær, gældende reglement,  lokalplan og evt. servitutter.

På grundlag af ovenstående udarbejder jeg et idéoplæg bestående af en eller flere alternative løsninger optegnet i indrettede plantegninger, der viser husets rumfordeling samt en 3D-model eller perspektivskitser, der angiver projektets særlige karakteristika og materialevalg. Idéoplægget fremlægges ved et møde, hvor projektet gennemgås.

Se eksempler på sager

Om- og tilbygning

Når kvadratmetrene ikke rækker, eller er fordelt anderledes end I ønsker det, kan en om- eller tilbygning være løsningen. Ud fra jeres behov hjælper jeg jer med at se hvilke muligheder I har. Jeg hjælper jer gennem processen fra de første skitser til det færdige byggeri i samarbejde med dygtige ingeniører.

På grundlag af et program over jeres ønsker og behov, udarbejder jeg et idéoplæg bestående af en eller flere alternative løsninger optegnet i planer, der viser husets rumfordeling samt en 3D-model eller perspektivskitser, der angiver projektets særlige karakteristika. Idéoplægget fremlægges ved et møde, hvor projektet gennemgås.

Se eksempler på sager

Salgsprojekter

Skal du sælge, og er det svært at overbevise køberne om mulighederne i dit hus?

Få en salgsskitse der viser hvordan en udnyttelse af tagetagen, en mindre til- eller ombygning kan få dit hus til at appellere til de rette købere. Når et sæt salgsskitser vedlægges mæglerens salgsopstilling, er det lettere for køberne at se, hvilke muligheder din bolig rummer.

Som vist på TV kan også indretningen af huset have betydning for hvor længe et hus står til salg. Jeg udarbejder gerne en plan for, hvordan du selv kan give indretningen af dit hjem en “make-over”.

Se eksempler på sager

Indretning

For mig handler indretning om at opnå den rette balance mellem funktionalitet og stemning. Jeg hjælper såvel virksomheder som private med indretning af alt fra større domiciler til børnenes værelser.

På grundlag af et program over jeres ønsker og behov, udarbejder jeg et idéoplæg bestående af en eller flere alternative løsninger optegnet i planer samt perspektivskitser, som angiver projektets særlige karakteristika. Idéoplægget fremlægges ved et møde, hvor skitserne gennemgås.

Se eksempler på sager

Sekundære bygninger

Ingen del af din ejendom er for lille eller for ubetydelig til at blive betragtet ud fra et arkitektonisk synspunkt. Garage, carport, udhus, orangeri, vinterhave, drivhus eller anneks. Jeg hjælper dig med løsningerne til ejendommens mindre bygninger, fordi jeg tror på, at det er detaljerne der fuldender helheden.

På grundlag af et program over jeres ønsker og behov, udarbejder jeg et idéoplæg bestående af en eller flere alternative løsninger optegnet i planer samt en 3D model eller perspektivskitser, der angiver projektets særlige karakteristika. Idéoplægget fremlægges ved et møde, hvor skitserne gennemgås.

Se eksempler på sager

Haveplan

Jeg kan hjælpe dig med at udarbejde en plan for den nemme have. En haveplan er en plan for beplantningen, flisebelægninger og evt. beliggenhed af carport, udhus mv. i en have. Haveplanen kan omfatte hele – eller en del af – haven. Haveplanen kan anvendes som arbejdsplan til at gennemføre de ønskede ændringer i haven. I kan selv udføre arbejdet eller vælge at få en anlægsgartner til det. En haveplan indledes med en besigtigelse og vurdering af haven/grunden samt en uddybende snak med jer, der skal bruge og nyde haven. Haven bliver fotograferet og målt op. Jeg tegner herefter en plantegning hvor ønsker, idéer og muligheder skitseres, udvælges og samles til en helhed, der beskrives med tekst og tegning samt en planteliste med forslag til planter med billeder.

Se eksempler på sager

Byggetilladelse

Når projektet har fået sin endelige form og I har godkendt idéoplægget, detaljeres tegninger og beskrivelse, så det samlede materiale opfylder krav iht. det gældende bygningsreglement og evt. lokalplan og kan sendes til godkendelse hos kommunen. Jeg hjælper jer igennem processen med evt. forespørgsel, ansøgning via den digital selvbetjeningsløsning Byg og Miljø og evt. dialog med kommunens sagsbehandler.

Se eksempler på sager